aris@aris.com.co

درباره جوجوبا و فواید آن چه می دانید؟

 

درباره جوجوبا و فواید آن چه می دانید؟

 

جوجوبا

گیاه جوجوبا، از درختچه های بومی جنوب شرقی آمریکاست که در صحراهای منطقه آریزونا، کالیفرنیای جنوبی و مکزیک رشد می کند. روغن جوجوبا یک عصاره گیاهی محلول در چربی است که از فشردن دانه های گیاهی جوجوبا به دست می آید. پژوهش ها نشان می دهد که ترکیب این روغن همانند ترکیب شیمیایی موادی است که درخت های مناطق گرمسیری برای حفظ رطوبت در برابر تابش آفتاب، لایه ای از آن را روی سطح برگ خود ایجاد می کنند.

ساختار شیمیایی روغن جوجوبا بسیار شبیه روغن نهنگ یا موم سفید است اما آشکارا با دیگر روغن های گیاهی تفاوت دارد. پس از ممنوعیت صید نهنگ، که روغن آن به ویژه در صنایع آرایشی کاربرد گسترده داشت، روغن جوجوبا جایگزین آن شد. همچنین روغن جوجوبا خواص کاربردی تری نسبت به روغن نهنگ دارد. امروزه عصاره جوجوبا در بسیاری از محصولات مربوط به سلامت و نگهداری از مو و پوست سر به کار می رود.

همچنین، روغن جوجوبا منبع خوبی از مواد مغذی مورد نیاز بدن از جمله ویتامین E، ویتامین B کمپلکس، سیلیکون، کرومیوم، مس، و زینک است. این روغن ۸۲ درصد ید دارد و همین ماده است که روغن جوجوبا را به یک التیام‌بخش خوب تبدیل می‌کند.

محصولات اِریس که حاوی عصاره جوجوبا میباشند:

آدرس

تهران - خیابان وزراء، خیابان هفتم، پلاک 34، طبقه 4، واحد5، صنایع شیمیایی اریس

تماس با ما

88104500-3 (021)

88104585-7 (021)

ایمیل

aris@aris.com.co
www.aris.com.co