aris@aris.com.co

ژل مو سوپر مگا هولد

  • ژل سوپر مگا هولد

Loading

ژل مو سوپر مگا هولد

ژل موی سر سوپر مگا هولد با حالت دهی بسیار پایدار و قوی

 

  • - فاقد الکل با فیلتر ضد اشعه آفتاب
  • - فاقد آثار سفیدک و پوسته روی سر
  • - مرطوب کننده بسیار قوی
  • - نرم کننده و براق کننده
  • - ضد التهاب و ضد باکتری

مواد موثر اصلی: دایمکارباپول – وینیل پیرولیدون – گلیسیرین – متاکریل آمید- روغن کرچک

مزیت رقابتی : پایه آب - فاقد الکل- از نوع ژلهای پلیمری انعطاف پذیر است یعنی درصورتی که زمانی از استفاده آن روی موی سر گذشته باشد و چنانچه مو را به آب آغشته کرده و آن را شانه کنیم به حالت اولیه و شاداب و خیس برمی گردد.

توضیحات:
گلیسیرین: گلیسیرین مایعی غلیظ ، شفاف و شیرین مزه است که نقطه جوش بالایی داشته و در سرمای زیاد ،به صورت خمیری چسبناک یخ می زند.به علاوه به راحتی در آب و الکل حل شده و قابلیت ترکیب با مواد بسیاری را دارد. رطوبت ،عامل اصلی حفظ نرمی و شفافیت پوست و مو بوده و گلیسیرین یکی از بهترین جاذب های رطوبت در طبیعت به شمار می آید.به علت همین ویژگی خاص رطوبت پذیری ، از آن به عنوان ماده ای بسیار عالی در ماسکها بهره می برند. این ماده با نگهداری طولانی رطوبت در بافت مو و کاهش سرعت تبخیر آب از سطح مو نرمی و لطافت مو را تامین می کند.

دایمتیکون کوپلی ال: یک پلیمر سیلیکون است که روی تارهای مو یک غشاء نازک روی مو کشیده از ریشه تا ساقه در نتیجه با جدا کردن موها از هم از ابتدای آن به صورت طبیعی به مو حجم می دهد.این ماده فرآورده ایست که به راحتی روی پوست گسترده شدده علاوه برحالت پوشانندگی که دارد یک لایه محافظ در برابر عوامل محیطی هم ایجاد می کند وباعث محافظت در برابر از دست دادن رطوبت مو می شود. دایمیتیکون حاوی فیلتری خاص می باشد که مقاومت مو را در برابر آسیبهای ناخواسته خارجی تا حدودی افزایش می دهد. دایمتیکون از تبخیر آب پوست و مو جلوگیری می کند. به عنوان نرم کننده از دایمتیکون کوپلی ال در فرمولاسیون ژلهای شرکت اریس استفاده گردیده که سبب نرم کنندگی و آسان شانه شدن‌گیسوان قبل و پس از خشک کردن موها می‌گردد. همچنین الکتریسیته‌ی ساکن (که در هنگام شانه‌کردن مو باعث آشفتگی موها می‌شود) با استفاده از این ماده کاهش می‌یابد.

روغن کرچک هیدروژنه 40: با کاهش کشش سطحی باعث ایجاد امولوسیون میشود و به دیگر ترکیبات کمک میکند تا در حلال حل شوند. علاوه بر آن باید دانست روغن کرچک دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتری است .

تری اتانول آمین: یک ترکیب آلی است که منجر به محافظت پوست در مقابل اشعه مضر آفتاب می شود و پاک کننده ملایم و تاثیرگذاری است. به امولسیون از طریق کاهش کشش سطحی کمک می کند و به ترکیب بخش محلول در آب فرمول میان بخش محلول در روغن کمک می کند . همچنین برای کنترل pH از مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود.

کارباپول: کربومری است که دارای قدرت زیادی در جذب و نگه داری آب و رطوبت می باشد. ( خیلی بیشتر از حجم اصلی خودش ). لازم به ذکر است که این ماده جهت درمان بیماری های مختلف پوستی در لوسیون و کرم های موضعی استفاده می شود. می تواند به عنوان یک نوع تثبیت کننده در فرمولاسیون استفاده شود.


آدرس

تهران - خیابان وزراء، خیابان هفتم، پلاک 34، طبقه 4، واحد5، صنایع شیمیایی اریس

تماس با ما

88104585-7 (021)
88104500-3 (021)

ایمیل

aris@aris.com.co
www.aris.com.co