aris@aris.com.co

شامپو موهای چرب

  • شامپو موهای چرب

Loading

شامپو موهای چرب

شامپو بابونه مخصوص موهای چرب

 

  • - ضد عفونی کننده مو و پوست سر است و آنتی باکتریال
  • - PH متعادل سازگار با پوست و موی سر 
  • - ضد التهاب و ضد خارش بسیار قوی
  • - افزایش درخشندگی و رطوبت مو
  • - مانع از بین رفتن رنگ و کدر شدن مو

 

مواد موثر اصلی: کوکامیدپروپیل بتائین - سیلیکون - گوار – زینک PCA - عصاره گیاه بابونه - ویتامین B5
مزیت رقابتی : وجود ویتا مین B5 است که می تواند در قسمت ساقه مو و پوست سر جذب شده و به عنوان مرطوب کننده و نرم کننده عمل نماید. خصوصیات ضد التهابی داشته و آسیب های وارده از نور آفتاب بر روی پوست سر را بهبود می بخشد و در مجموع باعث ترمیم بافت های التهابی و خشک می گردد.

توضیحات :

زینک PCA: از جمله ترکیباتی است که نقش مهمی در سلامت پوست دارد. یکی از عملکردهای روی تاثیر آن بر روند متابولیسم سلولی است .روی همچنین خاصیت ضد میکروبی و ضد قارچی نیز دارد و به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند.

عصاره گیاه بابونه: نزدیک سطح مو یک سری غدد وجود دارند به نام غدد سباسه که کارش ترشح ماده ای به نام سبوم است. به جای سبوم کلمه چربی طبیعی مو نیز استفاده می شود. وظیفه سبوم حفظ رطوبت، عملکرد ضد باکترایی و آنتی اکسیدانی است. حال اگر به دلایلی بالانس ترشح آن به هم بخورد احتمال چرب یا خشک شدن مو وجود دارد. بابونه گیاهی است خوشبو با خواص متعدد جهت مصارف بهداشتی و آرایشی است بابونه ضد عفونی کننده مو و پوست سر است و آنتی باکتریال PH متعادل آن سازگار با پوست و موی سر است . ضد التهاب بسیار قوی است. ضدخارش بسیار موثری است. این شامپو با تامین آب مورد نیاز مو باعث درخشندگی مو می گردد. 

گوار: گیاه و صمغ آن در صنعت بهداشتی و آرایشی کاربرد بسیار دارد در شامپوها و در رنگ مو از آن بهره می برند ماده ای سفید رنگ مایل به زرد است که با تشکیل یک لایه نازک روی سطح مو آثار جا مانده از شوینده ها را از بین می برد و از پوست و مو محافظت می کند. در محصولات بهداشتی باعث ویسکوزیته شده و با مواد دیگر سازگاری دارد و مهم ترین خصوصیت آن نرم کنندگی آن در پوست سر و مو می باشد.

ویتامین B5: ویتامین B5 که به “پانتوتنیک اسید” نیز معروف می باشد. یک ویتامین آنتی اکسیدان محلول در آب است. این ویتامین می تواند در قسمت ساقه مو و پوست سر جذب شده و به عنوان مرطوب کننده و نرم کننده عمل نماید. این ترکیب در لایه های سطحی پوست، رطوبت پوست را به خود جذب می کند و آن را نگه می دارد خصوصیات ضد التهابی داشته و آسیب های وارده از نور آفتاب بر روی پوست سر را بهبود می بخشد و در مجموع باعث ترمیم بافت های التهابی و خشک می گردد.


آدرس

تهران - خیابان وزراء، خیابان هفتم، پلاک 34، طبقه 4، واحد5، صنایع شیمیایی اریس

تماس با ما

88104585-7 (021)
88104500-3 (021)

ایمیل

aris@aris.com.co
www.aris.com.co