aris@aris.com.co

درخشان کننده و محافظ پوست اریس

  • کرم زیتون و آووکادو

Loading

درخشان کننده و محافظ پوست اریس

حاوی عصاره زیتون و آووکادو
  •  - درخشان کننده و محافظ پوست 
  • - تغذیه بهتر لایه های زیرین پوست از طریق افزایش گردش خون
  • - لایه بردار ملایم پوست
  • - محافظ پوست ، مبارزه با میکرو ارگانیسم ها
  • -  درخشان کننده پوست
  • - افزایش دهنده سطح تولید کلاژن در پوست به واسطه استروئید طبیعی به نام استرولین
  • - نرم کننده و آبرسان قوی پوست
  • - پیشگیری از لکه های ناشی از افزایش سن و آفتاب سوختگی سطحی

ترکیبات اصلی: دایمتیکون، گلیسیرین ،عصاره اولئا اوروپیا(زیتون)، روغن آووکادو

توضیحات:

دایمتیکون: استفاده از ماده چرب، بدون آن که هم‌زمان آب نیز( با مرطوب‌کننده یا هر منبع خارجی دیگر مانند حمام کردن) به آن اضافه کنیم، هیچ تاثیری نخواهد داشت و نهایتا، پوستی کاملا چرب (اما هنوز هم بسیار خشک) خواهیم داشت. دایمتیکون ماده ای است سیلیکونی که نگهدارند آب است. موادی به صورت چربی مانند دایمتیکون از تبخیر آب جلوگیری می کنند ولی این بسیار مهم است که تاثیر چربی آن روی پوست مفید باشد و پوست را به یک پوست چرب تبدیل نکنند.

گلیسیرین: مایعی غلیظ ، شفاف و شیرین مزه است که نقطه جوش بالایی داشته و در سرمای زیاد ،به صورت خمیری چسبناک یخ می زند.به علاوه به راحتی در آب و الکل حل شده و قابلیت ترکیب با مواد بسیاری را دارد.

رطوبت ،عامل اصلی حفظ نرمی و شفافیت پوست و مو بوده و گلیسیرین یکی از بهترین جاذب های رطوبت در طبیعت به شمار می آید.به علت همین ویژگی خاص رطوبت پذیری ، از آن به عنوان ماده ای بسیار عالی در کرمها و دیگر محصولات آرایشی و بهداشتی بهره می برند.

عصاره برگ زیتون: ماده فعال در این برگ به نام الیوروپین در مقابله با میکروارگانیسم ها مانند ویروس و باکتری بسیار مفید است و در بدن تبدیل به اسید الینولیک شده که این اسید تولید مثل اسیدهای آمینه را در ویروس و باکتری ها متوقف کرده در نتیجه مانع از تکثیر و پخش شدن آنها می شود. آنتی اکسیدان های موجود در آن، رادیکالهای آزاد را خنثی می کند در نتیجه باعث شادابی پوست می شود. در ترمیم بیماریهای پوستی افراد دیابتی و زخم بستر بسیار مفید است. نرم کننده بسیار قوی است. پاک کننده پوستهای چرب، خشک، حساس و مستعد آکنه است. لایه بردار پوست است یعنی باعث از بین رفتن بافت مرده روی سطح پوست می شود.

روغن آووکادو: منشاء آووکادو آمریکای جنوبی بوده که از آنجا به نواحی دیگر دنیا راه یافته است . میوه آن مانند گلابی و دارای پوستی سخت برنگ سبز تیره و یا سیاه است در حدود 440 نوع مختلف آووکادو وجود دارد که بعضی از آنها درای پوست صاف و سبز رنگ بوده ولی پوست برخی از آنها سیاه و خشن است .آووکادو چرب است و دارای اسیدهای آمینه مختلف مانند سیستین، تریپتوفان و تیروسین می باشد. در تحقیقات جدیدی که انجام شده وجود چند نوع آنتی بیوتیک در آووکادو ثابت شده است . دانه گیاه درای مقدار کمی (در حدود 2 درصد ) روغن است . این روغن غلیظ و سفت و به رنگ زرد مایل به سبز بوده که دارای بو و طعمی مطبوع است . روغن دانه آووکادو دارای روغنهای اشباع شده مانند اسید پالمتیک واسیداستئاریک، اسیدآراشیدیک، اسیدمیریستیک، اسیداولیک، اسیدلینولییک میباشد.روغن آووکادو بهترین کرم برای پوست است زیرا به آسانی در پوست نفوذ می کند و به آن شادابی میدهد. آووکادو بهترین ماسک برای برطرف کردن وجلوگیری از چین و چروکهای صورت است.این روغن حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین E, C فلاونوئیدها و اسیدهای فنلی نقش اصلی را در مبارزه با رادیکالهای آزاد که عامل اصلی بروز عوارض پوستی هستند، بازی می کنند. یکی از عوارض و آسیبهای پوستی، آفتاب سوختگی است که ناشی از قرارگرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید می باشد که آنتی اکسیدان های موجود در روغن آووکادو می توانند به تسکین آفتاب سوختگی کمک کنند. این روغن حاوی نوعی استروئید طبیعی است به نام استرولین که به افزایش تولید کلاژن کمک می کند و پوست را نرم و لطیف می کند و لکه های پوستی ناشی از افزایش سن را کمرنگ می کند . این روغن سرشار از لسیتین است نوعی چربی که به دریافت مستقیم مواد مغذی از جریان خون و تغذیه لایه های عمیق تر پوست کمک می کند.


آدرس

تهران - خیابان وزراء، خیابان هفتم، پلاک 34، طبقه 4، واحد5، صنایع شیمیایی اریس

تماس با ما

88104500-3 (021)

88104585-7 (021)

ایمیل

aris@aris.com.co
www.aris.com.co